Dokument

Här skall vi försöka samla olika dokument som är intressanta att ladda ner, innehållet ökar med tiden.

• Höstens program 2018 [PDF] - Höstens program 2018, för alla åldersgrupper
  • Märkesguide [PDF] - En kort guide med förklaringar och rekommendationer om de olika åldersgruppernas märken.
  • Understödande medlem [PDF] - Vill du bli understödande medlem i kåren? Skriv ut denna blankett, returnera övre delen till kåren.
  • Bidragsblankett [PDF] - Vill du donera pengar till kåren? Du kan ladda ner och skriva ut detta bankgiro (vänligen ange vad donationen gäller i meddelandet)
  • Kårens logo [jpeg] - Kårens logo i jpg format, finns även att få som TIF eller i andra format, tag kontakt om du behöver.
  • Välkomstbrev [PDF] - Kortfattad information för nya medlemmar och deras föräldrar gällande kårens verksamhet.