Kårens ledare

Enligt riktlinjerna för det nya scoutprogrammet är man en ledare då man är 22 år eller äldre. I praktiken spelar inte åldern någon större roll i kåren utan alla som är intresserade och klarar av att ha ett ledaruppdrag är välkomna som ledare!  Här finns en förteckning på de ledare som aktivt är med i verksamheten för tillfället tillsammans med deras kontaktuppgifter.

Klicka på namnet för att se en presentation av ledaren och möjligheten att kontakta ledaren direkt.

Kårkvarteret 2017

Uppdrag Namn Telefon E-post
Kårchef (KC) Anna Schmidt
(Rover-ansvarig)