anna.schmidt

Bild för anna.schmidt
Information:

Jag är en Pargas-flicka som numera bor i Åbo tillsammans med min man Dan Sundblom (som också är ledare i kåren). Jag är utbildad till sjukskötare från tidigare och studerar nu vid Åbo Akademi för att bli talterapeut. Till mina hobbyn hör scoutingen och jag gillar att motionera (kunde göra det lite oftare bara) ;) ! Som extra onödig information så hatar jag att tala i telefon och nås därför bäst genom sms eller e-mail!

Scoutbakgrund:
Började scouten 1987 då pappa startade kårverksamheten på nytt. Blev sedan patrullscout 1990 ända tills 1996. På sidan om fungerade jag som hjälpledare för vargungarna sedan 1993 (jag var då alltså 13 år). Eftersom jag fortfarande är mest involverad med vargungarna av de olika åldersgrupperna, betyder det att jag i snart 18 år varit med och dragit vargungeprogrammet (iik)... Jag har även suttit med i styrelsen sedan 2000, som vargungeansvarig och kårchef (från 2008 och framåt). Jag har många härliga scoutminnen, men till mina bästa hör nog självklart alla våra utlandsresor och scoutläger. Det är omöjligt att i ord förklara hur otroligt berörd jag blir av att tänka på alla fina scoutminnen jag har. Därför skulle jag ALDRIG, ALDRIG kunna sluta med scoutingen, det är helt enkelt en livsstil som jag älskar!!!
Motto:
B-P´s last message to his Scouts!