Du är här

Julgubbeservice i Pargas

New Balance 993 Sale Cheap click here for more info

Även i år ordnar St. Simons Sjöfararna julgubbeservice i Pargas. Visst kommer julgubben till er i år? Ring till oss på numret: 050 4956942 för att boka in julgubben på besök till er!
Våra julgubbar talar i första hand svenska men besöker också finskspråkiga och flerspråkiga familjer.

Vår bokning fungerar så här:
- Ring och berätta vart ni önskar att julgubben kommer och ungefär vilken tid ni önskar att han dyker upp
- Vi bokar in er och tar upp kontaktuppgifter
- Några dagar innan jul ringer den julgubbe som kommer till er, han kollar upp eventuella detaljer om barnen, önskemål och bekräftar också tiden då han kommer. Vi strävar till att få besöket att passa in +/-30min från önskad tid. I annat fall är vi i kontakt för att försäkra oss att tidpunkten passar.

Priset för julgubbeservicen är 50€ för Pargas centrum och 60€ för besök längre ut i periferin.

Själva julgubbebesöket tar ungefär 10-15 minuter, innehållet går ganska långt enligt familjens önskemål. Föräldrar får gärna ställa ledande frågor till barnen eller julgubben, tex "var det inte något ni ville visa/sjunga/berätta för julgubben?" eller om ni vill ta foton med julgubben. I det skede som julgubben börjar säga att han måste gå så betyder det att tiden är slut och han faktiskt måste bege sig iväg, oftast så att paketutdelningen blir "i mitten" och familjen får fortsätta dela ut paket.

Betalningen går enklast genom att betala kontant åt julgubben då han går, tex kan det vara i ett kuvert till "julgumman". Vi kan också lämna ett betalningsgiro i postlådan om ni hellre betalar in på scoukårens konto.

Om ni har flera frågor kan ni ringa.
Kom ihåg att vi har ett begränsat antal resurser så boka gärna i god tid!

Drivs av Drupal

© St. Simons Sjöfararna 2011 - Eric Jansson

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer